Stok Innovatie

Terug in 1990, het eerste product ontwerp Mazon was het Black Magic hockeystick. De uitdaging was om 's werelds beste hockeystick & ndash maken; een stok die moest betaalbaar zijn, en tegelijkertijd bood het onbereikbare heilige graal van hockey & ndash; hoge prestaties en gegarandeerde betrouwbaarheid.

Innovatie en design afdeling Mazon's bestudeerden de doelstellingen van hoge prestaties en betrouwbaarheid streng, zoals elk is totaal anders. Hogere prestaties dan die beschikbaar zijn op het moment dat redelijkerwijs kon eenvoudig worden opgedaan, maar het te combineren met de betrouwbaarheid was het probleem. Daarom was het een proces in twee fasen en het design team gewerkt aan verbetering van de prestaties, terwijl het ontwikkelingsteam geprobeerd om alles het ontwerpteam voren gebracht breken!

Het was een combinatie van hard werken en doorzettingsvermogen. Het zou twee jaar duren om het ontwerp prestaties en betrouwbaarheid ontwikkeling voldoen. Het zou dan nog een jaar van 'op het veld' testen met maar liefst vijftig verschillende prototypes.

Succes kwam uit een combinatie van bestaande technologieën plus beschikbare informatie van andere sportieve codes zoals tennis. Dit werd toegevoegd aan de huidige pool van data intelligence opgedaan met Mazon interne ontwikkelteams. De betrokken voor het ontwerp van een uitzonderlijke hockeystick krachten werden verder gecompliceerd door de asymmetrische haak ontwerp van de stick zelf. Dit is waar de combinatie boef en handvat voor stuwkracht en invloed, alsook de voortdurende mishandeling van andere sticks.

De uiteindelijke oplossing was de combinatie van as en Kevlar die macht aangeboden met betrouwbaarheid en marktleidende schokabsorptie en voelen. Een seizoen later zag de eerste commercieel uitgebrachte Black Magic hockeysticks en de lancering van Mazon als een performance stok fabrikant.

Maar daar bleef het niet stoppen. R & amp; D houdt nooit op Mazon. Vandaag is onze design afdeling is nog steeds gebroken in het ontwerp en de ontwikkeling van teams. Ontwerp werken aan de prestaties en de ontwikkeling van verbeterde prestaties gaat verder met te bieden verbeterde slagkracht gematched met Mazon's superieure betrouwbaarheid.

  • Goalie Innovation
  • Goalie Innovation
  • Goalie Innovation